...

View Full Version : variables array



Goober
01-10-2004, 09:15 AM
how can i automatically get all variables in a php script into an array?

ReadMe.txt
01-10-2004, 01:35 PM
they should already be in the $GLOBALS array, why wud you need this though?

Goober
01-12-2004, 05:32 AM
i think i'd be better off not saying anything :D



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum