...

View Full Version : php error



j2freak
01-07-2004, 08:18 PM
i'm work'n on a bot and i keep getting this php location error ?? help plz?

Nightfire
01-07-2004, 08:24 PM
And the code and error are?

j2freak
01-08-2004, 01:53 AM
thats the problem it says "php location error"...

Celtboy
01-08-2004, 05:10 AM
uhm. I think Nightfire means - please post your PHP code....



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum