...

View Full Version : Fixed Table Cells Sizes



rsp12uk
01-05-2004, 06:24 PM
Hi everyone,

I have a table that has to have fixed cell sizes. I tried setting specific values for every cell, but that didn't work too.

I am not sure if post this topic into the right section, but I believe somebody here will have the answer for this question.

Thanks everyone!

Vladdy
01-05-2004, 07:34 PM
What kind of data are you trying to display in your table???

rsp12uk
01-06-2004, 08:45 AM
A little icon and some text next to it.

Vladdy
01-06-2004, 11:45 AM
Does not look like a tabular data to me, I guess your problem is in using tables for a wrong reason.

Still, how can you require a fixed size of an element that contains text, when you do not know what font-size setting the user has???

rsp12uk
01-07-2004, 10:24 AM
Sorry, just have found a solution. What I wanted to know is how can I make a cell break the line even if it doesn't have a a break. I could do setting "word-wrap" in "style" to "breakable".

However, thank you.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum