...

View Full Version : Coding Question



stevan
01-01-2004, 06:20 PM
I need a drop down selector for a form page no go button just a plain selection But has to have a blank on the first selection as the REQUIRED looks to see if something is there


THXS STEVE

Happy New Year ;)

Mr J
01-01-2004, 07:43 PM
Do you mean like this


<select style="width:100px">
<option></option>
<option>1</option>
<option>2</option>
<option>3</option>
<option>4</option>
</select>

oracleguy
01-01-2004, 08:43 PM
Please be aware of our posting guidelines (http://www.codingforums.com/postguide.htm) in the future when naming your thread.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum