...

View Full Version : putting the value of a variable into another window



warhammerdude20
12-27-2003, 08:19 PM
i have a question,
ive looked everywhere and i cant find out how to put a variable from one window to another.

does anyone know how to do this?

thanks in advance

ez4ne12c
12-27-2003, 11:03 PM
try using
opener.variablename
ez

scroots
12-27-2003, 11:13 PM
would that be passing it to a popup or to the next page?

scroots



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum