...

View Full Version : Apache or microsoft server for php?



velious
11-13-2003, 05:21 PM
I would like to try to learn php, but it is complicated because people tell me that i need a server to run the script. But I dont know which one will work the best for XP, and also i dont know how to get this because the sites abrivate everything, and i'm lost in what they are trying to tell me..

bcarl314
11-13-2003, 06:00 PM
http://www.codingforums.com/showthread.php?s=&threadid=3992

Spookster
11-13-2003, 06:52 PM
There are also other ready to go development environments as well like this one

http://ibsoftware.d2digitalmedia.com/ibserver/

Typically people use Apache to go with PHP/MySQL as most hosting that offers that combo is usually using Apache as well.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum