View Full Version : Problems with my gallery in IE

01-23-2013, 12:07 AM
Hey guys,
EDIT: problem solved, thanks!

01-23-2013, 07:29 AM
First of all: Why do you refer to two different versions of gallerific.css? I see versions 3 and 6, the former overwriting the latter.

But the most interesting part is that IE does not interpret "position: absolute" correctly for div.loader. Looking at IE developer tools I can see that POSITION for div.loader is all upper case, maybe this is the issue? Firefox converts it into lower case in CSS view and interprets it correctly ...

01-23-2013, 08:24 PM
Thanks a lot Devnull, I really appreciate your help!

I tried do play with that a lot, but nothing worked.

Then I tried to go directly onto a demo from gallerific and tested it with IE... http://www.twospy.com/galleriffic/example-3.html

****. Even with the official demos, the pictures are top align under IE. But everything is working fine with Firefox.

01-23-2013, 09:57 PM
This is most likely a CSS problem so I’ve moved the thread accordingly.

01-23-2013, 10:35 PM
You're right.

I've made a lot of search, and now I'm pretty sure what the problem is. But I don't know how to solve it.

div.slideshow span.image-wrapper {
display: block;
position: absolute;
top: 0;
left: 0;

This is where I should work. But when I add "vertical-align: middle;" it just doesn't work at all because vertical-align aren't effective on block elements. And since I have different image size that goes into that DIV, i can't just offset the items...

:( really I don't know what to do now

01-24-2013, 12:27 AM
Got it! problem solved!

01-24-2013, 07:02 AM
Could you please share the solution?