...

View Full Version : Want To Add A Site-Logo Under Primary Menu in Header



bradchristopher
01-05-2013, 01:34 AM
Hi everyone, thanks for taking the time to read this. My title pretty much sums up what I am having problems with. Typically I fumble my way through these types of things but it ends up getting done the wrong way and as a result my websites end up having problems. I am trying to learn the correct way to code everything and have it be nice and clean.

This is a WordPress template I am using. Here is a link to my site (http://bceverything.com).I have setup a child theme and like the way most of it is looking so far except I would like to put a site-logo on all of my pages under the "menu-primary" as it is called in the Header. In the top left hand corner of the page is where my site title and my site slogan or whatever you call it are located. Below that is my menu (menu-primary) and all of that mentioned falls into the header. My template does not allow me to insert a logo in the Header in settings or customizations. I would like to insert a site-logo about half-way down the page right underneath the menu section. I suppose I should probably make it clickable to my homepage or something and make sure it is a valid XHTML clickable header image (http://justintadlock.com/archives/2007/10/22/valid-xhtml-clickable-header-images)? I am not sure if that is a bad idea or not seeing as the site title will link back to the homepage. Is it bad to have two links to the same place on all of my pages? I am assuming so. I don't really need the image to link I guess.

Is there anyone that can help me with this? I appreciate all input. This site has been extremely helpful in teaching me fundamentals. I see ways to do what I want here but I am afraid they are all not proper ways to do it. Thanks again!

webdevs
01-05-2013, 12:39 PM
Just put the business name under the main navigation widget. Its easy to move the logo under the navigation bar. If you will need space between navigation and logo then add the padding in top area. Also, you can insert new widget for your log as well and you will needs to be set CSS as per the space you will need.

bradchristopher
01-06-2013, 08:12 PM
Thanks for your reply webdevs. I appreciate it. I'm not sure I follow however. Are you saying to do this in header.php?



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum