...

View Full Version : Resolved Dropdown list triggers unkown javascript function



Sandstedt
11-16-2012, 12:44 PM
Hi,

I have no experience whatsoever with javascript, and need some help.

The website in question: https://www.avanzabank.se/aktier/lista

I would like to know what happens when you click on the dropdownlist "Lista" and change value. I assume it triggers some kind of javascript function, causing the website to load new stocks. I have studied the website/objects in chrome for hours without success.

Philip M
11-16-2012, 03:23 PM
Hi,

I have no experience whatsoever with javascript, and need some help.

The website in question: https://www.avanzabank.se/aktier/lista

I would like to know what happens when you click on the dropdownlist "Lista" and change value. I assume it triggers some kind of javascript function, causing the website to load new stocks. I have studied the website/objects in chrome for hours without success.

Not Javascript as such. Page refreshes with Ajax.

All advice is supplied packaged by intellectual weight, and not by volume. Contents may settle slightly in transit.

Sandstedt
11-16-2012, 05:56 PM
Not Javascript as such. Page refreshes with Ajax.

All advice is supplied packaged by intellectual weight, and not by volume. Contents may settle slightly in transit.

Thanks. So any idea why the page won't refresh on a FireEvent ("onchange") command? Could it have something to do with IE9?

Sandstedt
11-16-2012, 11:43 PM
Solved!

IE9 was the problem. Reverted to IE8, and suddenly the onchange-event triggered successfully!

Old Pedant
11-17-2012, 12:29 AM
Works fine for me with IE9.

Philip M
11-17-2012, 08:25 AM
Works fine for me with IE9.

And for me! :) There was no mention of IE9 in the original post.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum