...

View Full Version : Code killing my homepage. Please help!



cm123077
11-10-2012, 10:36 PM
Not sure what code is doing this, but the homepage on my site lost a lot of functionality. Can someone please take a look & possibly help me out? Thanks. Here is the site:

http://174.120.16.66/~thomasse/

Here is the theme site showing what is supposed to be happening here:

http://www.elegantthemes.com/demo/?theme=SimplePress

PLEASE HELP!!! Thanks

Philip M
11-11-2012, 09:11 AM
Many people are reluctant to click on links, especially those shown as IP numbers. And especially something with malware lurking around.

cm123077
11-11-2012, 06:44 PM
Many people are reluctant to click on links, especially those shown as IP numbers. And especially something with malware lurking around.



I understand that. Its like that because the domain I am switching it to already is in use, and I am creating the site then switching to that domain once completed. Anyway, you can see my past posts, no spam there. Just looking fo rsome help on some things.

felgall
11-11-2012, 08:21 PM
Why not post the code so we can see it without having to follow a link and then view source.

jalarie
11-12-2012, 03:39 PM
There are a number of errors in your code which might be causing problems. See them here:
http://validator.w3.org/check?charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0&uri=http://174.120.16.66/~thomasse/

cm123077
11-12-2012, 10:01 PM
Just tried posting the code....it says its too long to post.

Philip M
11-12-2012, 10:31 PM
jalerie (brave fellow!) has told you about the many errors in your code. Fix them!

cm123077
11-12-2012, 10:33 PM
Yeah, that might help, but I doubt it will be that simple. If you run that code validator on Google, apple, microsoft, or any website it finds errors. Its not that useful. Im sure there is a javascript conflict, etc. The validator can not see that

jalarie
11-12-2012, 11:42 PM
I guess I could go to your site, view source, store it on my computer, and run JSLINT on it. Not!

Old Pedant
11-13-2012, 12:14 AM
Well, I was brave enough to go to both sites.

GOOD GRIEF! It's nearly amazing anything works on your page, given the number of JS scripts you are running there!

Almost surely you have 3 or 4 of those scripts that are conflicting with each other.

Try adding in ONE FEATURE at a time.

That is, remove most of those scripts and then add them back in, one at a time, until you identify the killer.

But whether there is an easy fix of not depends on WHAT the conflict is.

Have you considered contacting those "elegantThemes.com" folks to see if they can help? They are more likely to know what is conflicting with their code than any of us would be.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum