...

View Full Version : PHP error when sending emails



peter089
10-26-2012, 03:02 PM
Hello,

I have installed email script on a server but when i try to send emails i am receiving this error:

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/srv/disk11/1171009/www/mydomain.com/inter/admin/functions/api/module_factory.php' (include_path='.:/usr/local/php5/share/pear') in /srv/disk11/1171009/www/mydomain.com/inter/admin/functions/api/module_trackerfactory.php on line 17

Does anyone have an idea what this error could mean?

Thanks!

Frame
10-26-2012, 03:23 PM
see the module_factory.php in line 17

peter089
10-26-2012, 03:30 PM
This is the code in line 17 for module_factory.php


require_once(dirname(__FILE__) . '/api.php');




and this is the code in line 17 for module_trackerfactory.php


require_once(dirname(__FILE__) . '/module_factory.php');




I think it is a server related issue but i am not sure what exactly is the problem.

peter089
10-27-2012, 01:29 PM
anyone?

tangoforce
10-27-2012, 03:49 PM
It sounds like the file its looking for isn't there.

Have you even looked to see if it is?

peter089
10-27-2012, 05:59 PM
Yes, that was the problem. I uploaded the files with Filezila but it didn't notify me for any unsuccessfully uploaded files.

tangoforce
10-27-2012, 07:26 PM
That would be why is said this then:



Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/srv/disk11/1171009/www/mydomain.com/inter/admin/functions/api/module_factory.php' (include_path='.:/usr/local/php5/share/pear') in /srv/disk11/1171009/www/mydomain.com/inter/admin/functions/api/module_trackerfactory.php on line 17



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum