...

View Full Version : asp and textarea



atferraz
10-21-2003, 04:12 PM
Hello
With input text we have value=<%=rs("xpto")%>
Doesn’t have value attribute like input text has. So how can I put data from db there

Caffeine
10-21-2003, 04:51 PM
<textarea ...><%= rs("xpto") %></textarea>

I find myself doing a similar mistake from time to time,
<input type="textarea ...> hehe, some things you'll never learn to do right :o

atferraz
10-22-2003, 02:53 AM
thanks, it work just fine:)



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum