...

View Full Version : PDF plugins for IE and FF - issue?



WolfShade
10-17-2012, 08:40 PM
Hello, everyone.

I've been on CF for a while, but I think this is the first time I've ever wandered into the Graphics/MM area.

Hello.

I have a bit of a conundrum that I hope someone can help me with.

On our internal network we have over 1,000 PDF files that contain hyperlinks. These PDFs were created using the PDFMaker plugin for Word 2007. Whenever someone opens a PDF in IE8, these hyperlinks work. However, when FireFox is used, the PDF Plugin for FF10 does NOT automatically parse the FQDN into a hyperlink. Apparently, in order for hyperlinks to work in FF10, the Word documents have to be edited to include the hyperlink code, itself.

We really cannot edit over 1k .doc(x) files, searching for FQDNs to "upgrade". Is there a better Adobe PDF Plugin for FF that will automatically parse links? Or does anyone have a better solution?

Thank you,

patryk
10-17-2012, 09:05 PM
how about wrinting a script to go trough your files and change whateven need changing?
that would be my aproach. it's 21st century afterall. you have computer to work for u ;)

WolfShade
10-17-2012, 09:16 PM
Well.. I suppose I could. We are using ColdFusion. I'll look around and see if CF can do that.

Any other suggestions, from anyone?

Thanks, patryk.

patryk
10-17-2012, 09:28 PM
well i don't know what CF can and can't do, but if your'e on linux server, then you can always call 'sed' and 'awk' utilities. those guys will replce anything if poroperly instructed ;)

WolfShade
10-17-2012, 10:14 PM
DEV is not *nix. I'm looking at CFPDF to extract text into a variable, REReplaceNoCase to surround the FQDN with an anchor tag, then CFPDF to re-write the PDF file. Just a matter of getting the Regular Expression to match. So far, no luck, but I'll keep on it.

Thanks,

WolfShade
10-22-2012, 06:25 PM
Okay.. I'm going crazy.

I've worked for quite some time to create a regex mask that will look for URLs (with or without querystring) and surround them with an anchor tag. This was a pointless task.

We can't change PDFs; not due to any limitation by CF, but because they were originally generated by Word - so we have to change the Word docs, THEN regenerate the PDFs from them.

Except Word doesn't surround URLs with anchor tags - they are surrounded by:
{HYPERLINK: "http://www.domain.com/" \h}

.. and I would need to check if the HYPERLINK exists, or not, before applying.

.. and this probably won't fix our FF/Adobe issue. THANKS, ADOBE!!!

Anyone have suggestions?

Tnx,



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum