...

View Full Version : Putting a link on a clients site...



msimmons
09-30-2003, 04:24 PM
I write web apps that clients link to and there are peramiters set by the link currently my links look something like:


<a href="#" onClick="javascript:window.open('http://www.blah.com/app/v7/index.asp?clientid=715&CS=slate','AppPopUp','scrollbars=no,width=700,height=420')">Click me</a>

and as you can see that defines some peramiters... what if I later change the peramiters on my side... I could contact the client's web person but what about the ones w/o an inhouse web person... should they pay the fee to change 420 to 425 or to add an argument?
can anyone thing of a way to put more control on my side?

(cross posted @ galahtech.com -> Web Scripting Languages -> Javascript -> Code on clients site (http://www.galahtech.com/forums/index.php?showtopic=5174) )

Thanks,
Michael

me'
09-30-2003, 06:33 PM
How about stretching the window with DOM when they arrive?

msimmons
09-30-2003, 06:35 PM
good idea but... the size was just an example... what if something I cannot modify comes into play?

me'
09-30-2003, 06:40 PM
Has this problem actually come along or are you theorising?

Give an example of a property you can't edit.

msimmons
09-30-2003, 06:47 PM
Originally posted by me'
Has this problem actually come along or are you theorising?

Give an example of a property you can't edit.
Well, the problem has been with "web masters" who cannot follow directions and don't add the link correctly... other than that I am just theorizing... oh, and that the link may get long w/more peramaters...



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum