...

View Full Version : Need Autoplay for a code



bmaher
07-26-2012, 12:09 AM
Hello all,
Can someone help me with autoplay,
I would like to autoplay a stream with this embed code


<object width='760' height='570'><param name='movie' value='http://rt.com/s/swf/player.swf?streamer=rtmp://fms5.visionip.tv/live&type=rtmp&file=RT_2.flv&abouttext=Russia Today&aboutlink=http://rt.com/about/corporate-profile/></param><param name='allowFullScreen' value='true'></param><param name='allowscriptaccess' value='always'></param><embed src='http://rt.com/s/swf/player.swf?streamer=rtmp://fms5.visionip.tv/live&type=rtmp&file=RT_2.flv&abouttext=Russia Today&aboutlink=http://rt.com/about/corporate-profile/' type='application/x-shockwave-flash' allowscriptaccess='always' allowfullscreen='true' width='760' height='570'></embed></object>

Thanks for any help

muthukumar
07-27-2012, 12:18 PM
<param name="autoplay" value="0"/>
<param name="autoload" value="0"/>



Regards,
Kumar.
Spice Powders Manufactures (http://www.natarajmasala.com/)

bmaher
08-01-2012, 10:01 AM
great, thank you



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum