...

View Full Version : Problem regarding maps



surendra-m
07-06-2012, 08:52 AM
Hi,
I have little knowledge on Java script, as I'm a Business intelligence analyst. In my application java script has been used for Manipulating Map reports.
I have the code like this.
function ResizeMap() {


//x = document.body.innerHTML;
//document.body.innerText = x;

var MC = document.getElementById('MainContainer');
var MD = document.getElementById('mapdiv');

while (MD.parentNode != MC)
{
MD = MD.parentNode;

}
//alert(MD);


Qva.Resize.Frame = MD;
var objectMgr = Qva.Resize.Frame.AvqMgr;

if (objectMgr) { objectMgr.Set(Qva.Resize.Frame.ObjectId, "resize", 'br:750:380', true); }
else {
var binder = Qva.GetBinder(Qva.Resize.Frame.binderid); binder.Set (Qva.Resize.Frame.Name, "resize", 'br:750:380', true);
}
Qva.Resize.Frame = true;
Qva.Select.Active = true;


}


function MaximiseMap() {


//x = document.body.innerHTML;
//document.body.innerText = x;

var MC = document.getElementById('MainContainer');
var MD = document.getElementById('mapdiv');

while (MD.parentNode != MC)
{
MD = MD.parentNode;

}
//alert(MD);


Qva.Resize.Frame = MD;
var objectMgr = Qva.Resize.Frame.AvqMgr;

if (objectMgr) { objectMgr.Set(Qva.Resize.Frame.ObjectId, "resize", 'br:750:480', true); }
else {
var binder = Qva.GetBinder(Qva.Resize.Frame.binderid); binder.Set (Qva.Resize.Frame.Name, "resize", 'br:750:480', true);
}
Qva.Resize.Frame = true;
Qva.Select.Active = true;
}

The problem is that when I press resize button in the report, the frame of the report is being maximised, instead I want the map to be resized with out maximising the frame of it.
Can any one help me regarding this.



Many Thanks
Surendra



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum