...

View Full Version : A rogue line break has appeared ??



jeddi
06-15-2012, 07:06 PM
Hi,

I have looked and looked and can not see where this extra
line insertion is coming from :o

There is a gap between the top of the page and the header image.

http://mobi6.net/chrisgaynor/

Now as far as I can see I am using exactly the same code to generate the
other pages on the menu bar, but they don't have this space between the
top of the page and the header image, eg

http://mobi6.net/chrisgaynor/about.php


Can anyone see where this spurious gap is coming from ?


thanks.


.

Rowsdower!
06-15-2012, 07:29 PM
Hi,

I have looked and looked and can not see where this extra
line insertion is coming from :o

There is a gap between the top of the page and the header image.

http://mobi6.net/chrisgaynor/

Now as far as I can see I am using exactly the same code to generate the
other pages on the menu bar, but they don't have this space between the
top of the page and the header image, eg

http://mobi6.net/chrisgaynor/about.php


Can anyone see where this spurious gap is coming from ?


thanks.


.

This seems a likely culprit to me:


<br><br><!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>

Sometimes it just takes another set of eyes! :p

jeddi
06-15-2012, 10:02 PM
:eek::eek:

Don't know how I missed that :o:o

Thanks :thumbsup:



.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum