...

View Full Version : Need help getting dropdown script (will pay)



pat0769
05-20-2012, 10:02 PM
I need a short and simple script a (drop down menu) that I can duplicate about 100-150 times on a page. I need it to be universally compatible IE7-9, Firefox, Chrome, Opera.

The one I was originally using worked incredibly slow in IE.

Any help would be hugely appreciated and we can figure out a price on the script.

Thanks a ton in advance.

_Aerospace_Eng_
05-21-2012, 02:05 AM
Were you wanting to have a button to duplicate the drop down or just have it do it automatically? By drop down did you mean <select></select> or did you mean an HTML/CSS drop down menu?

pat0769
05-21-2012, 03:36 AM
It would work as a mouseover. HTML/CSS

jalarie
05-21-2012, 06:22 PM
A "mouseover" is JavaScript. Perhaps you meant "hover" for CSS.

Do you have an example of what you want? Perhaps a link to the one which works but is too slow.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum