...

View Full Version : Google Bots



act
04-23-2012, 03:21 PM
Hey I'm trying to work out if Googles spider/bot is able to crawl my website correctly.

I think the problem is on my browse feature where all the users are shown with a link to there page- I'm not the coder but can advise the coder if its wrong.
http://www.acthook.com/browse.php

Can anyone take a look? :thumbsup:

Would be much appreciated

Louis

angst
04-23-2012, 03:53 PM
this isn't a php question. but it looks to me like the page is loaded via ajax. as far as SEO goes, this is very bad. google won't be able to read it.

act
04-23-2012, 05:20 PM
Okay, that answers the questions pretty much- it needs changing.
Thanks for taking a look.:thumbsup:



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum