...

View Full Version : What's wrong with my DIV coding?



waitingtohear
02-15-2012, 11:14 PM
I have a website at www.gooberzoom.net

It looked fine until I added the 6 thumnail photos using someone elses DIV tag and coding.

It works as it should but it doesn't move with the flow of the page.
Each browser type will also give different results. Some only show the outline of thumbnail boxes, some show the photo, and overall the alignment is always different from browser to browser also.

Any clue what I can tweak in the coding to make it align properly?

The 6 thumbnails are supposed to be visually aligned above the words "Past Tenant Comments"

ScottBaxter
02-15-2012, 11:50 PM
I have a website at www.gooberzoom.net

It looked fine until I added the 6 thumnail photos using someone elses DIV tag and coding.

It works as it should but it doesn't move with the flow of the page.
Each browser type will also give different results. Some only show the outline of thumbnail boxes, some show the photo, and overall the alignment is always different from browser to browser also.

Any clue what I can tweak in the coding to make it align properly?

The 6 thumbnails are supposed to be visually aligned above the words "Past Tenant Comments"

Hi Mate,

To tell you the truth I would get rid of them and also the tables and start again.

Every image has its only style attribute but there also inside tables, changing this 1 by 1 would be a coding nightmare...

If you start off by re-coding the page using the correct div tags and without tables you will probably find when you post the thumbnail code back in it will just work.

If you have any problems let me know.

Thanks,

Scott



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum