...

View Full Version : Display Error



Julesvn
02-06-2012, 02:24 PM
Hi Guys,

Hope you can help.

I need to add some text to an existing site but I'm having a problem doing so. The text I add is displayed behind some other existing text?

The page is currently live without the changes at www.bulksms.com but I have commented out the bit I need to add in so you can see it in the source, it's an A - Z directory toward the bottom of the page.

I've managed to do it successfully at www.bulksms.vsms.net but this unfortunately does not seem to work on the .com version and ends up displaying as attached.

SB65
02-06-2012, 02:48 PM
Try removing height:10px from .footercolumn1 and .footercolumn2.

(Your .net URL does not work for me)

Julesvn
02-07-2012, 08:07 AM
Hi SB,

Thanks for your reply. I'll give it a shot in a bit.

(Re .net, apologies, try http://bulksms.vsms.net/)

Julesvn
02-07-2012, 01:25 PM
That's worked, thanks again SB.

Could you give me a clue as to how 'height' affected the position? W3schools just says 'The height property sets the height of an element.' :)

SB65
02-07-2012, 02:04 PM
You had the height set to 10px, but the content of the element was higher than that, so the element did not extend to include all its content. Consequently, subsequent elements were positioned after the element, but on top of its content.

Julesvn
02-07-2012, 03:30 PM
Thanks!



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum