...

View Full Version : onchange change selected value



thebluebus
08-23-2011, 01:28 PM
Is it possible for one select box to change the shown selection of another? i.e. not rebuild the list of the other select but simply 'select' a different value from the list

I've got one select with options:

Gas
Laser

and another with options

100
200
300

I want it so that if you select gas, it selects 200 from the other, but still allows the user to override it and select a different value if they choose. And if laser is selected, its selects 300 from the other.

thanks

devnull69
08-23-2011, 01:54 PM
Like this (http://jsbin.com/exujuh)?

Hint: If you hover the mouse over the example page you will see a button "Edit in jsbin.com" which you can use to view the full source (HTML/Javascript) of the example.

thebluebus
08-23-2011, 02:01 PM
looks great! thanks i'll try and implement it to my site

minkoko
08-23-2011, 02:10 PM
Like this (http://jsbin.com/exujuh)?

Hint: If you hover the mouse over the example page you will see a button "Edit in jsbin.com" which you can use to view the full source (HTML/Javascript) of the example.

is it your site ? http://jsbin.com/

really nice

devnull69
08-23-2011, 04:17 PM
Mine? No! This is courtesy of Remy Sharp (@rem on Twitter)



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum