...

View Full Version : How to Markup this?



Owener94
08-05-2011, 11:57 AM
Hey everyone,

I've been putting two different javascript functions in the same page together and it's worked quite well. However, the second script on the page is throwing up some markup issues. It's because a DIV is inside a link, but it needs to be there for the captions to work on the script. Is there any way around this?

My link: http://wiispeakapple.co.uk/v2/reviews/reviews.html
(It's the 8 squares at the second half of the page)

Markup link:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwiispeakapple.co.uk%2Fv2%2Freviews%2Freviews.html&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.2

If anyone has any suggestions to manage to get around these errors I'd love it. I want this on my portfolio but do not want these 8 errors getting in my way! I can't get my head around how to fix it.

Any responses appreciated, thank you!

Cheers
Owen Ayres

vikram1vicky
08-05-2011, 12:22 PM
You have used <DIV> inside <a>, which is wrong, use <span> instead of <DIV> inside <a>

Owener94
08-05-2011, 01:47 PM
You have used <DIV> inside <a>, which is wrong, use <span> instead of <DIV> inside <a>

Thank you for the quick and clear response, this was the problem - couldn't remember that was a constraint of the <a> tags!

Cheers ;)
Owen Ayres

vikram1vicky
08-05-2011, 02:40 PM
Thank you for the quick and clear response, this was the problem - couldn't remember that was a constraint of the <a> tags!

Cheers ;)
Owen Ayres


You are welcome dear :)



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum