...

View Full Version : html chained dropdown menu



maham
07-15-2011, 11:18 AM
hi, can any one tell me how to do this if i have two dropdown menu, first contains the countries names and second contains the cities names but once a user clicks on any country then obviously only that country;s cities shuld be displayed in the second dropdown menu. how can i do this in html and php ?

abduraooft
07-15-2011, 11:31 AM
how can i do this in html and php ?
Have a look into http://www.google.com/search?q=chanined+select, especially the links from bonrouge.com

maham
07-15-2011, 12:44 PM
ohh it's bit difficult .. is there any other solution to auto fill the second dropdown as i have not done as such work in jquery

abduraooft
07-15-2011, 01:17 PM
Did you see http://bonrouge.com/~chain_select_ajax

vikram1vicky
07-15-2011, 01:43 PM
Try this if it can help you.... http://www.appelsiini.net/2010/jquery-chained-selects

:)

maham
07-15-2011, 04:47 PM
thanks alot both of you and one thing more how can i get the current year month and date in jquery .. any built-in api for these? actually i want year month date separately



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum