...

View Full Version : background changing?......



nandahosting
07-06-2011, 06:52 PM
Hey for some reason on the last bit of the txt, its changing color? as you can see from the pictures, i don't think its the txt as i have deleted the txt and its still the same.

Here is what it should look like
http://www.nandahosting.co.uk/right.png

Here is what it looks like in firefox 3.0 windows, firefox 3.6 windows and firefox 4 windows but the shaded grey is has differant widths in each of the firefoxes i just stated. (i am using browser lab to view the webpages.)
http://www.nandahosting.co.uk/wrong.png

the css for the footer is


#footer {width: 100%; height: 250px; background: #B0B0B0; text-align: center; }
#footer h1 {font-size: 16px; font-weight: bold; color: #FFFFFF}
#midfoot {background: #B0B0B0; width: 1000px; margin: 0px auto;}
#midfoot ul {float: left;}
#midfoot .left{float: left;}
#midfoot .mid{float: left; width: 70%;}
#midfoot .right {float: right;}
#midfoot li {list-style: none;}





and the html code for the footer is


<div id="footer">
<div id="midfoot">
<ul class="left">
<li><h1>Web Hosting | Domains</h1></li>
<li><a href="<%= url_prefix %>terms.html">Terms &amp; Conditions</a></li>
<li><a href="<%= url_prefix %>privacy.htm">Privacy Policy</a></li>
<li><a href="<%= url_prefix %>system_status.htm">System Status</a></li>


</ul>
<ul class="mid">
<li><h1>Nanda Hosting</h1></li>
<li><a href="<%= url_prefix %>terms.html">Terms &amp; Conditions</a></li>
<li><a href="<%= url_prefix %>privacy.htm">Privacy Policy</a></li>
<li><a href="<%= url_prefix %>system_status.htm">System Status</a></li>


</ul>
<ul class="right">
<li><h1>Nanda Hosting</h1></li>
<li><a href="<%= url_prefix %>terms.html">Terms &amp; Conditions</a></li>
<li><a href="<%= url_prefix %>privacy.htm">Privacy Policy</a></li>
<li><a href="<%= url_prefix %>system_status.htm">System Status</a></li>


</ul>
</div>
</div>




im not sure what i am doing wrong? i have tried everything....

anyone have a solution would be amazing:), thankyou so much.

alykins
07-06-2011, 06:57 PM
little confused... so you changed the background (for example purposes) to light gray? the textt looks white to me across the board; not sure I am understanding issue... can you specify? also if this is live can u relink ur site? (im lazy and dont wanna go digging through threads to find it again :D )

nandahosting
07-06-2011, 07:01 PM
where you can see the light gray background, i don't have a clue where its coming from, the site is www.nandahosting.co.uk (http://www.nandahosting.co.uk) lol, its the footer, it displays in all the browsers ok but not in those firefox's that i stated. its like its taking the background color from the website body and overlapping the footer.

alykins
07-06-2011, 07:05 PM
.... do u have the site down or something? i can;t connect on chrome FF or IE

nandahosting
07-06-2011, 07:07 PM
yeah for some reason i can't connect to it in the address bar either, must of just happened, will try sort it out now

nandahosting
07-06-2011, 07:14 PM
my provider has problems with their server at the moment, there hopeing to sort the problem out soon.

I goes to get help on here, 2 minutes later and the servers down loll.

should be back up soon, will post on here when it is.

nandahosting
07-07-2011, 12:18 AM
sites back up now

alykins
07-07-2011, 05:07 AM
SS taken in FF.... are you viewing a cached page?

nandahosting
07-07-2011, 11:34 AM
im not quite sure, im using adobe browser lab to view in all firefox's.

its happening in firefox 3.0 windows, firefox 3.6 windows and firefox 4 windows,

unless adobe browser lab has an error with those?

what version of firefox do you have?



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum