...

View Full Version : syntax error, where?



chrismiceli
07-06-2003, 05:51 AM
Can you all look at this code for me please, it says there is a syntax error on line 2, but I can't find one. here is the site

www.geocities.com/slidellband/frames.html
I appreciate this.

Kor
07-07-2003, 10:43 AM
Try Netscape 7.0... The Java Script Console is better. Anyway, it looks like thare are 2 errors, one of them is, I believe, the Geocities admins fault, or it appears to be so

chrismiceli
07-07-2003, 09:02 PM
yeah, that is what I wanted to verify, it is geocities, i have concluded.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum