...

View Full Version : Need help with a web site CODE issue regarding images PLEASE



MichaelHudson
05-13-2011, 04:42 PM
My name is Michael. Here is my web site: sequentialpulpcomics.com I am trying to replace the key line contained images on the left and right side of the page.for this purpose of this illustration I am only giving code for the left side. You'll see most of the code is for the key line boxes that surround the image.

I am placing new fit to size jpg images in the graphic folder and the vti-cnf folder which is inside the graphic folder. I am changing the image here:
<TD><IMG SRC="Graphics/martiansgohome-leftpic.jpg" HEIGHT="370" WIDTH="110"

to the name of the new jpg named "Graphics/martians1.jpg" The height and width are the same. When uploaded and saved I am getting a broken image in the site. Any help would be most grateful. Thanking you in advance.

<TD><IMG SRC="Graphics/left01.jpg" WIDTH="124" HEIGHT="9" BORDER="0"></TD>
</TR>
<TR>
<TD><TABLE CELLPADDING="0" CELLSPACING="0" BORDER="0">
<TR>
<TD><IMG SRC="Graphics/left02.jpg" WIDTH="14" HEIGHT="371" BORDER="0"></TD>
<TD><TABLE CELLPADDING="0" CELLSPACING="0" BORDER="0">
<TR>
<TD><IMG SRC="Graphics/left03.jpg" WIDTH="110" HEIGHT="1" BORDER="0"></TD>
</TR>


<!-- EDIT LEFT PICTURE HERE -->


<TR>
<TD><IMG SRC="Graphics/martiansgohome-leftpic.jpg" HEIGHT="370" WIDTH="110"
BORDER="0"></TD>
</TR>


<!-- END LEFT PICTURE EDIT -->


</TABLE></TD>
</TR>
</TABLE></TD>
</TR>
<TR>
<TD><IMG SRC="Graphics/left04.jpg" WIDTH="124" HEIGHT="10" BORDER="0"></TD>
</TR>
</TABLE></TD>
<TD><IMG SRC="Graphics/left05.jpg" WIDTH="1" HEIGHT="390" BORDER="0"></TD>
<TD><IMG SRC="Graphics/left06.jpg" WIDTH="4" HEIGHT="390" BORDER="0"></TD>

teedoff
05-13-2011, 04:47 PM
Obviously, your image filepath is wrong, or some typo in the filename? wrong folder structure? Make sure your folder structure is the same locally as it is remotely. Does the image show up when you browse your page locally?

MichaelHudson
05-13-2011, 04:53 PM
No, it isn't showing up when browsing locally. Thank you for your answer.

Arbitrator
05-13-2011, 05:37 PM
I am placing new fit to size jpg images in the graphic folder and the vti-cnf folder which is inside the graphic folder. I am changing the image here:
<TD><IMG SRC="Graphics/martiansgohome-leftpic.jpg" HEIGHT="370" WIDTH="110"

to the name of the new jpg named "Graphics/martians1.jpg" The height and width are the same. When uploaded and saved I am getting a broken image in the site. Any help would be most grateful. Thanking you in advance.The two relevant URLs are apparently:

1. http://reelartstudios.com/spc/Graphics/martiansgohome-leftpic.jpg
2. http://reelartstudios.com/spc/Graphics/martians1.jpg

The first one returns a 200 OK response for a 271 byte JPEG, but the image doesn't display. At 271 bytes for a JPEG, I'd be suspicious that there's some problem with the file particularly if the intended rendering is at 370110 pixels.

The second one returns a 404 Not Found response with an HTML error page. Apparently, the image is simply missing.

MichaelHudson
05-13-2011, 07:04 PM
Thank you sir! I will look into both images.

CHEWX
05-13-2011, 07:17 PM
A tip; don't use capitals in naming files and folders !



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum