...

View Full Version : Cannot find the CSS problem!



MrTIMarshall
04-30-2011, 03:21 AM
I have gone through the code a dozen times now.... I thought I know CSS, but I just cannot find it!

I downloaded THIS (http://www.jankoatwarpspeed.com/examples/vimeo_navigation/) menu, and have been trying to fix the drop down so there are no gaps to the left side...

The first-child seems to be 1px or so to the right, as when you look closely, you can see it, I am not sure if all of the are pushed 1px or so, but It is driving me mad not being able to solve this...

Thank you very much for any help in advance!!


Best Regards,
Tim

_Aerospace_Eng_
04-30-2011, 04:50 AM
What browser is the problem in? They look okay in Firefox 4 for Windows.

MrTIMarshall
04-30-2011, 03:40 PM
I am using Google Chroe, I noticed there are /* If IE */ so I presume it works there too...

_Aerospace_Eng_
04-30-2011, 03:52 PM
It also looks fine to me in Google Chrome 10. Maybe you are seeing a cached version? CTRL+F5?

MrTIMarshall
04-30-2011, 04:02 PM
I always ctrl + F5, I might try clearing the cache...

Does my version (http://mrjamesmusic.com/tornhq/newmenu/index.html#) appear to be fine too, with no 1px line on the left top/bottom of the drops?

Apostropartheid
04-30-2011, 04:09 PM
It's fine (IE9/Vista, Chrome/Vista). As far as I can tell you're looking too hard at the letter G and are getting a bit agitated over nothing.

MrTIMarshall
04-30-2011, 04:25 PM
Please see my Image Exaple (http://mrjamesmusic.com/tornhq/newmenu/example.jpg) I just uploaded

_Aerospace_Eng_
04-30-2011, 04:28 PM
Yeah not even your example has that problem. I'm using Windows 7. Are you on XP maybe?

MrTIMarshall
04-30-2011, 04:50 PM
I just tried it in firefox, and it is working.... I am currently trying to delete my cache and browsing data for Chrome, but it seems to be taking some time....

I am using Windows Vista



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum