View Full Version : Cannot resume

06-13-2003, 05:15 PM
I am running Apache, PHP and MySQL on Win XP

My friend uses a program (allow resume files) to download files from me. But for some reason when she tries to resume a file, it just say this site doesnt support resumes.

Anyone know why?


06-13-2003, 05:20 PM
It might be the type of download being attempted.
http download is different than ftp download.

Read up on the download resume program and be sure it supports what your friend is attempting to do.

06-13-2003, 06:24 PM
where can I read?

Can I make it so my friend can resume?


06-13-2003, 07:24 PM
you might want to look at apache, there are two different servers there that I remember, there is the standard web-server that Im sure you have to run PHP and MySql....and then there is an ftp server, that might be the one you want. Read the apache documentation.