View Full Version : Image wont move

12-19-2010, 08:32 AM
Im having trouble moving the paypal image right under the buy now button on my website www.college-ebook.com. I tried position absolute, position relative, margin-top, and margin-bottom. I can't get the palpal image to move.

12-19-2010, 09:45 AM
Hello andynov123,
You should check your site with the validators. Especially your CSS :eek: but there are errors that could be fixed in your markup too.
See the links about validation in my signature line below.


12-19-2010, 06:20 PM
the validator says my errors are only 1 with 3 warnings

how do I fix this??

The following notes and warnings highlight missing or conflicting information which caused the validator to perform some guesswork prior to validation, or other things affecting the output below. If the guess or fallback is incorrect, it could make validation results entirely incoherent. It is highly recommended to check these potential issues, and, if necessary, fix them and re-validate the document.
No Character Encoding Found! Falling back to UTF-8.

None of the standards sources gave any information on the character encoding labeling for this document. Without encoding information it is impossible to reliably validate the document. As a fallback solution, the "UTF-8" encoding was used to read the content and attempt to perform the validation, but this is likely to fail for all non-trivial documents.

Read the FAQ entry on character encoding for more details and pointers on how to fix this problem with your document.

Unable to Determine Parse Mode!

The validator can process documents either as XML (for document types such as XHTML, SVG, etc.) or SGML (for HTML 4.01 and prior versions). For this document, the information available was not sufficient to determine the parsing mode unambiguously, because:

the MIME Media Type (text/html) can be used for XML or SGML document types
No known Document Type could be detected
No XML declaration (e.g <?xml version="1.0"?>) could be found at the beginning of the document.
No XML namespace (e.g <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en">) could be found at the root of the document.
As a default, the validator is falling back to SGML mode.

No Character encoding declared at document level

No character encoding information was found within the document, either in an HTML meta element or an XML declaration. It is often recommended to declare the character encoding in the document itself, especially if there is a chance that the document will be read from or saved to disk, CD, etc.

See this tutorial on character encoding for techniques and explanations.

12-19-2010, 06:57 PM
There are two validators. One for markup and one for CSS.

I see 15 errors (http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.college-ebook.com%2F) in your markup.

Your CSS has the error that is really affecting you. Look at http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?profile=css21&warning=0&uri=http%3A%2F%2Fwww.college-ebook.com%2F

This bit here is the problem

@media only screen and (max-device-width: 480px) {
.navigation {
display: none;

Seems to be missing a }

12-19-2010, 07:57 PM
thank you I removed all that mobile crap and that worked.