...

View Full Version : Using jQuery with other Libraries



CHEWX
12-07-2010, 06:51 PM
Ok, my jq slider is clashing with light box.

Found the answer here: http://docs.jquery.com/Using_jQuery_with_Other_Libraries

but don't know where to insert my code within my head below for it to work ?


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<!--Twitter Feed-->
<script type="text/javascript" src="http://twitterjs.googlecode.com/svn/trunk/src/twitter.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/tweet.js"></script>
<!--End Twitter Feed-->
<!--Light Box-->
<script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>
<script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />
<!--End Light Box-->
<!--Slider-->
<script type="text/javascript" src="js/jquery-1.3.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/slide.js"></script>
<!--End Slider-->
<!--Font Size-->
<script type="text/javascript" src="js/fontsize.js"></script>
<!--End Font Size-->
<!--Random Image-->
<script type="text/javascript" src="js/randomimg.js"></script>
<!--End Random Image-->
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link href="test.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<title>Ride Coventry - For Riders By Riders</title>
</head>

Philip M
12-07-2010, 06:58 PM
Attempting to use two different Javascript frameworks often leads to a lot of grief. Simple advice - don't.

All advice is supplied packaged by intellectual weight, and not by volume. Contents may settle slightly in transit.

CHEWX
12-07-2010, 07:12 PM
The simple script will resolve it though. Site is complete and have only just realised the lightbox isn't working.

Seems to me the long way round redesigning instead of using the code.

Philip M
12-07-2010, 07:51 PM
The simple script will resolve it though. Site is complete and have only just realised the lightbox isn't working.

Seems to me the long way round redesigning instead of using the code.

If you use the search feature of this forum for "lightbox" you will find that the same problem has arisen several times before - and a satisfactory solution has not been found.

CHEWX
12-07-2010, 08:14 PM
Using this will solve the problem as it doesn't use prototype yes ?http://leandrovieira.com/projects/jquery/lightbox/



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum