...

View Full Version : Safari botching up my site's homepage



thegreatpursuit
11-19-2010, 04:28 AM
My site (http://theticketsguide.com) is running fine on Firefox, Chrome, Camino, and Internet Explorer. But on Safari, my site's formatting is off and, curiously, only on the home page. Of note:

* The image in the first blog post from the top isn't aligned correctly (should be inside the paragraph, not above it)
* In my first blog post, all my text prior to my first link is underlined (wacky!)
* The ends of the lines come too close to the margin
* My second blog post spills over past the margin
* My Recent Posts are pushed all the way to the bottom of my page

I noticed that Firefox is correctly reading my .headline_area as an H2, whereas Safari is reading it as an H1. Strangely, if you click on a blog post, the formatting on that page is totally OK. The problem is only on my home page.

If you're seeing what I'm seeing, do you have any ideas?

Brandon

SB65
11-19-2010, 08:07 AM
I do see what you see on Safari 4/Win XP.

You have a few errors in your markup (http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Ftheticketsguide.com%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0), specifically a missing </a> tag here:


<a href="http://theticketsguide.com/ticket-broker-blueprint"><img src="http://d1wu4v8povi31m.cloudfront.net/images/lookinside3.png" alt="" class="lookinside"></div>


That might be the issue.

thegreatpursuit
11-19-2010, 02:57 PM
Solved!

Thanks



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum