...

View Full Version : Lining up boxes



Frump
11-07-2010, 03:59 AM
I have tried and failed to line up box 4 with boxes 1, 2, and 3. Would someone please tell me where i'm going wrong.

You can view the webpage Here! (http://diarco.webs.com/making-a-mess.html)

Thanks in advance for any and all help

DrDOS
11-07-2010, 04:16 AM
Box 4 is being floated right with respect to box 3, notice how their tops are aligned. It needs to be between box 2 and 3 in the HTML, so that it will float with respect to box 2 and align with it. So just cut and paste it between 2 and 3.

Frump
11-07-2010, 06:07 AM
Spot on DrDOS big thanks



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum