...

View Full Version : 100% width not working on my page?!



jarv
10-20-2010, 04:27 PM
http://www.jbiddulph.com/blog/index.php/about-3/

hi, I have added Width:100%; onto my #mainContent and it is not working?! please help

jarv
10-20-2010, 10:41 PM
Please help

jcoc611
10-21-2010, 12:27 AM
I founded one problem by looking briefly at the code. The "mainContent" is inside a div called "content", right? This div #content has a width of 430px

The #mainContent will not have a with of 100% if it's inside a div that doesn't have a width of 100%. So basically set the width of #content to 100% (in the inline style)



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum