...

View Full Version : Turning ON register_globals



phantom007
10-05-2010, 10:55 AM
HI

So for example if I am hosted on a shared server and the server admin has disabled register_globals, Is there anyway I can turn ON register_globals for my PHP application? If yes, what modifications do I have to make?


Thanks

abduraooft
10-05-2010, 12:54 PM
Try
ini_set("register_globals",1);

phantom007
10-05-2010, 12:56 PM
Will this work even if the server admin has disabled register globals in php.ini?

abduraooft
10-05-2010, 01:04 PM
Will this work even if the server admin has disabled register globals in php.ini?
Not sure, that's why I said "Try" ;)

phantom007
10-05-2010, 01:09 PM
oh ok

thanks anyway :)



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum