...

View Full Version : website not working in firefox and IE works in safari and chrome



Liveoakrecords
09-08-2010, 12:03 AM
I just launched liveoakrecordsfl.com (http://www.liveoakrecordsfl.com) today, the site works perfectly in safari and chrome but doesn't work in firefox or internet explorer. Any help solving this problem would be greatly appreciated as I need to get this site up and running asap.

abduraooft
09-08-2010, 10:31 AM
What exactly doesn't work?

Doctor_Varney
09-08-2010, 11:21 AM
I like your bass absorbers. Might wanna get some carpet on that laminated floor though. :)

Dr. V

SB65
09-08-2010, 01:43 PM
Well, the site doesn't look that different in Chrome than it does in Firefox to me. Part of the problem seems to be that your text is set to the same colour as the background - for example both your classes "style7" and "style13" have color:#333333, which is the same as the background colour on your body tag.

Your body tag is also trying to display a background image bg.gif which isn't found - is that part of the problem as well?

Liveoakrecords
09-08-2010, 06:01 PM
Well, the site doesn't look that different in Chrome than it does in Firefox to me. Part of the problem seems to be that your text is set to the same colour as the background - for example both your classes "style7" and "style13" have color:#333333, which is the same as the background colour on your body tag.

Your body tag is also trying to display a background image bg.gif which isn't found - is that part of the problem as well?

yes, but I dont have this problem in safari or chrome. Is there any easy fix for this?

SB65
09-08-2010, 07:35 PM
Is the missing text the problem you're seeing? It's the same for me in Chrome and Safari, no text.

Liveoakrecords
09-08-2010, 08:04 PM
the problem is everything but one image is missing when I view the page in firefox or internet explorer but in chrome or safari it shows up fine.

http://i269.photobucket.com/albums/jj56/skaboss321/Picture3-2.png

this is what the page looks like in safari and chrome for me.

in firefox I only see the image on the right and the godaddy banner.

SB65
09-08-2010, 09:14 PM
Chrome is exactly the same as FF for me - there's no visible text - just the image. It looks to me like you're missing all the background images - the absence of these is making the text invisible.

From your screenshot it looks like this is on a Mac - I wonder if the images are the problem. Some problem with image formats between Mac/Pc? If I try and display http://www.liveoakrecordsfl.com/bg.gif directly, FF gives me "The image “http://www.liveoakrecordsfl.com/bg.gif” cannot be displayed, because it contains errors."

SB65
09-08-2010, 10:09 PM
Ran this through browsershots.org earlier - if you have a look at the results here (http://browsershots.org/http://liveoakrecordsfl.com/) you can see the background images etc don't show on Chrome or Safari on Windows XP but is OK on Safari on Mac - so it does look like there's some PC vs Mac-related issue.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum