PDA

View Full Version : Javascript slider messing up the rest of the site....need help!



CarlMartin10
08-25-2010, 04:24 PM
OK, a friend and I have been working on implementing the javascript slider you see in the header of my website http://www.billboardfamily.com (hover over the facebook icon under the search area).

For some reason, this is causing a lot of the other items on the site to stop functioning all together. Can anyone help me figure out how to fix this?

NOTE: Running Wordpress

Here are some of the problems:

1) http://billboardfamily.com/videos/ The thumbnail videos do not work when you click them
2) http://billboardfamily.com/the-process/ All 4 slides are on the page, but the slider is not working at all.
3) http://billboardfamily.com/contact-us/ The contact forms I have running are not working correctly, and the styling is no longer correct.

Oneilius
08-26-2010, 12:24 AM
I'm not exactly sure to what you're referring as far as the JavaScript slider in your header goes. I do see a lot of JavaScript files called in your <head> code, but there is enough script there that I'd rather not browse through it to find what's faulty. Also, I don't see any explicit calls to your script: on-event handlers (onLoad, onClick, onMouseover, onChange, etc.) or the like.

I looked at the 3 issues you listed below and didn't see any problems. The videos load (but don't autoplay — did you want them to?); the slides work when I click the vertical "tabs"; the styling on the /contact-us/ page seems OK to me at first glance — how should it be differently styled?

Can you indicate where specifically the trouble is (e.g., indicate a function that is failing or specify an element that has its alignment or functionality off)? If possible, please include a code snippet of both the JavaScript and associated HTML where the problem lies. (For instance, if an element should call a JavaScript function, include the function that isn't working and the place in your HTML where the function is called.)

(By-the-by, I did notice you have no href attribute in your link for the Facebook icon.)

Oneilius

CarlMartin10
08-26-2010, 07:57 AM
I'm not exactly sure to what you're referring as far as the JavaScript slider in your header goes. I do see a lot of JavaScript files called in your <head> code, but there is enough script there that I'd rather not browse through it to find what's faulty. Also, I don't see any explicit calls to your script: on-event handlers (onLoad, onClick, onMouseover, onChange, etc.) or the like.

I looked at the 3 issues you listed below and didn't see any problems. The videos load (but don't autoplay did you want them to?); the slides work when I click the vertical "tabs"; the styling on the /contact-us/ page seems OK to me at first glance how should it be differently styled?

Can you indicate where specifically the trouble is (e.g., indicate a function that is failing or specify an element that has its alignment or functionality off)? If possible, please include a code snippet of both the JavaScript and associated HTML where the problem lies. (For instance, if an element should call a JavaScript function, include the function that isn't working and the place in your HTML where the function is called.)

(By-the-by, I did notice you have no href attribute in your link for the Facebook icon.)

Oneilius

I completely removed the sliding menu so I could work on the rest of the site without it being messed up. Once the rest of the site is done, I will try another go at the sliding menu, and if it still is problematic....I will post on this forum. Thanks