...

View Full Version : AJAX Load Content - Setting a default page



Developr
07-27-2010, 03:52 AM
I'm using this script:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxcontent.htm

How do I set a default page to load if I haven't clicked on any links?

Developr
07-27-2010, 09:01 PM
bump..

Rowsdower!
07-27-2010, 10:13 PM
I'm using this script:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxcontent.htm

How do I set a default page to load if I haven't clicked on any links?

What have you tried so far?

Developr
07-28-2010, 03:16 AM
Nothing, I don't know JS/AJAX well.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum