View Full Version : Can someone figure out why my image isn't showing up on my ad?

06-30-2010, 03:34 PM
I have a craigslist ad as an image but it's not displaying properly.

Here is the link to the ad:

When you click on the broken image link it goes to the desinated website but my image doesn't display. Not only does it not display it but the code I entered changes when I go in to edit the ad.

Here is the code that I have used:

<a href="http://jenniferlumpkins.com/coins"><img src="http://jenniferlumpkins.com/craigslist/qec2.png" alt=" /></a>

Here is the code that the ad changes to:

<a href="http://jenniferlumpkins.com/coins" rel="nofollow"><img src="http://jenniferlumpkins.com/craigslist/qec2.png"></a>

06-30-2010, 03:45 PM
The link to your ad doesn't work—need to be logged in as you to view it, which we aren't.

There's nothing Craigslist is doing to your code that would inherently prevent the image from displaying. The rel="nofollow" attribute added to the <a> tag simply tells search engine spiders not to follow that particular link.

Your image is rather large (894 x 769); Craigslist may have image size limits even for remotely-hosted images like yours. Have you tried resizing your image?

06-30-2010, 04:27 PM
It could also be a server config issue where image hot-linking is disabled. I do this on my own sites and servers.

06-30-2010, 05:03 PM
Thank you both for your quick responses msuffern and tomws. I will try both of your suggestions. I will call BlueHost and make sure that image hot linking isnt disabled and also try making it smaller. Thank you again.