...

View Full Version : selected index



alcool9999
06-07-2010, 04:38 PM
Hi i can't seem to get a drop downs selected index.

This is my drop down box:



<select name="queba" id="queeba">
<option value="ban1">Bank1
<option value="ban2">Bank2
<option value="ban3">Bank3
<option value="ban4">Bank4
</select>


thanks

Dormilich
06-07-2010, 05:06 PM
most of the time, the value is more of interest, which is accessible via select.value. otherwise use the .selectedIndex property.

alcool9999
06-12-2010, 03:58 PM
thanks



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum