...

View Full Version : Top bar sticks to the left in Safari



Danaldinho
06-06-2010, 08:31 PM
Hey,

On my forum - http://www.lilwaynehq.com/forums

The toplinks bar at the top which shows the "Register", "Help", and "Login" boxes looks okay in Internet Explorer 7+ and Firefox.

But in Safari (and even Google Chrome), it looks like this:

http://i46.tinypic.com/1o7xpz.jpg

As you can see, it if even cuts of the "Login" part.

I've been trying to fix it and position it so it will show correctly in all browsers, but I can't seem to get it right.

Does anyone have any ideas on how I can get this toplinks bar to work in all browsers?

Thanks :)

SB65
06-06-2010, 08:42 PM
Have a try with:


.toplinks {
display:inline;
left:477px;
/*margin:0 0 0 -547px;*/
position:absolute;
top:0;
}

Safari and Chrome are both based on Webkit so tend to render things similarly.

Danaldinho
06-06-2010, 11:45 PM
Have a try with:


.toplinks {
display:inline;
left:477px;
/*margin:0 0 0 -547px;*/
position:absolute;
top:0;
}

Safari and Chrome are both based on Webkit so tend to render things similarly.

Hey,

I tried that code, but then the bar didn't work well with IE7.

I understand IE6 is just a big problem, but I do want to bar to work well with IE7 and IE8 too.

Thanks

abduraooft
06-07-2010, 10:01 AM
Start with fixing the errors in your markup (http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.lilwaynehq.com%2Fforums%2F).

Danaldinho
06-11-2010, 04:13 PM
Start with fixing the errors in your markup (http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.lilwaynehq.com%2Fforums%2F).

Yes, all of them are <ul> errors. But because of the vBulletin forum software I am using, you can't just edit them. They are there for a reason and I think when something is updated or you get a new Private Message, they will get listed with <li>'s.

I also found out the top bar doesn't work in the Opera browser either :( So any help on this is appreciated.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum