...

View Full Version : Heeelppp!!!!!!!



holeyness
03-07-2010, 02:46 AM
Well so I have a site located at http://thesouthparker.com and when I access the site at http://www.thesouthparker.com it becomes a totally different site. I have done a 301 redirect on .htaccess and when I tried to ftp both sites, they gave the same files, which means they are on the same computer on the same root. So I am not sure what my problem is... helllp????

tomws
03-07-2010, 03:25 AM
Start with #2 from the forum guidelines (http://www.codingforums.com/postguide.htm):

2) Type in a subject that summarizes your question- A great way to turn off other members wanting to help you is to type an incomplete or silly subject for your post. Examples of poor subject titles include:

- "Help!"
- "I'm a newbie...be gentle"
- "How can I..."
- "Urgent...deadline tomorrow!"

The above subjects either have absolutely nothing to do with the question itself, or are grossly incomplete (ie: "How can I..."). When asking for help, enter a subject that summarizes your question, period! Don't use silly, incomplete, or "bait" subjects. Some examples of good titles are:

- "How do I round a number to 2 decimal places using JavaScript?"
- "What's the difference between require() and include() in PHP?"
- "Can someone suggest a good, free HTML editor?"

VIPStephan
03-07-2010, 11:41 AM
Well so I have a site located at http://thesouthparker.com and when I access the site at http://www.thesouthparker.com it becomes a totally different site. I have done a 301 redirect on .htaccess and when I tried to ftp both sites, they gave the same files, which means they are on the same computer on the same root. So I am not sure what my problem is... helllp????

What does your redirect look like? Apparently itís not redirecting because the address stays as I input, with www or without (it should redirect to one of the two).

holeyness
03-08-2010, 12:52 AM
Nevermind. I found my mistake. i didnt replace example.com in the .htaccess with my domain. Thanks.

arindra
03-11-2010, 01:28 PM
Congracts that you found it at last. But why was it coming like that??? programming fault?

holeyness
03-11-2010, 01:42 PM
no i think it was the default for the drupal installation (which I am using)

wait a further question should i mess with the apache configuration and add a virtual host www.thesouthparker.com to the same document root or would apache be smart enough to figure it out?



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum