...

View Full Version : Background image not displaying in Firefox



nwtreasuretrove
01-14-2010, 11:00 PM
Updating pages on my website and was using IE everything looks fine. But now I testing it on Firefox and there is no background image. Don't have any idea what code is messing-up...Please Help!


Thanks
Mark

Excavator
01-15-2010, 12:08 AM
Hello nwtreasuretrove,

Without your showing us some code or linking us to your site all we can do is guess.

Is the missing image a background on your containing div? Maybe you need to clear the floats in that div.
Try adding overflow:auto; to the CSS of the div that you're having the problem in.

Here's a site that explains how that works (http://www.quirksmode.org/css/clearing.html).

nwtreasuretrove
01-15-2010, 12:15 AM
Opss... not sure what code to post so here is my site.

www.nwtreasuretrove.com


Thanks

mark

Excavator
01-15-2010, 12:29 AM
Hmm... I guess you'll have to be more specific now because it looks the same here in FF3.5, IE8 and IE7.

By specific I mean give us the actual names of both the offending div with no background and of the missing image.

nwtreasuretrove
01-15-2010, 12:51 AM
Hmmm....it has been messed up all day. Is it possible that my hosting companies servers are doing this. Looks like it's all there but not pulling up the background image on any page in FF. I did take a screen shot - but not sure how to post it here.

Thanks

Mark

Excavator
01-15-2010, 01:11 AM
By specific I mean give us the actual names of both the offending div with no background and of the missing image.

http://www.nwtreasuretrove.com/treasure%20t%20background3.jpg is showing as a background of body.

snouter
01-15-2010, 01:22 AM
saw a textured yellow background in FF 3.5.7 here

nwtreasuretrove
01-17-2010, 05:35 AM
Found out what the problem is, my expression web 1.0 somehow is messing with Fire Fox 3.5.7. If I close expression web problem goes away in FF.

Got the idea from previous post...

Thanks Excavator



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum