...

View Full Version : How Do I Tell A Form To Do This?



Byronwells
01-11-2010, 01:27 AM
Alright guys

I am wondering I having this drop down menu box which at the moment only allows me to select one category.. I am wondering if it is possible to all me to choose more than one category? If show how do I tell it to do that please??

Apostropartheid
01-11-2010, 03:43 AM
Do you mean a select box?

You use the option element in a select parent, like so:



<label for="car">Car</label>
<select name="car" id="car">
<option>Volvo</option>
<option>Saab</option>
<option>Mercedes</option>
<option>Audi</option>
</select>

Byronwells
01-11-2010, 03:54 AM
Do you mean a select box?

You use the option element in a select parent, like so:



<label for="car">Car</label>
<select name="car" id="car">
<option>Volvo</option>
<option>Saab</option>
<option>Mercedes</option>
<option>Audi</option>
</select>


Alright Apostropartheid

Sorry I forget to mention a few key points :)

1) The box is called an Drop Down Box....

This is the html code for that part
[code]
<select name="category" class="inputbox" id="category">
<option value=0>Select</option>

{{category}}
</select>

2) The categories are automatically pulled from a database....

Apostropartheid
01-11-2010, 10:07 AM
Post this in the forum relevant to the programming language you're using.

abduraooft
01-11-2010, 10:17 AM
I am wondering if it is possible to all me to choose more than one category? Use the attribute multiple, see http://htmldog.com/reference/htmltags/select/

Byronwells
01-11-2010, 01:58 PM
Use the attribute multiple, see http://htmldog.com/reference/htmltags/select/

Alright Abduraooft

I have add the multiple feature to the add product and edit product html pages of the script.. But for some reason still only one category is stored...

For the product count on the marketplace.php there should be 1 showing in the december 2008, 2 showing in Master Resale Rights, and 2 showing in Private Label Right..

Do I have to do something with the database???



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum