...

View Full Version : My webpage looks different in two different browsers...



thepriceoflust
12-13-2009, 03:09 PM
I setup up an entrance page for my website... www.thepriceoflust.com When you view the entrance page in firefox it looks perfect... When you view it in internet explorer the sign-in box is all messed up... Someone please help me and let me know what I did wrong... This is the first page I made from scratch... Thanks

vineet
12-13-2009, 03:29 PM
validate your page. you have missing tags

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.thepriceoflust.com%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

thepriceoflust
12-13-2009, 03:32 PM
Did you see the differences?

vineet
12-13-2009, 03:46 PM
Did you see the differences?

yes i see differences are there.

if there are errors in page and some closing tags are missing, then the layout will get disturb.

vineet

thepriceoflust
12-13-2009, 03:55 PM
It looks fine in Firefox... I only need the Sign-In box at the bottom to be fixed... Do you know what error that was?

thepriceoflust
12-13-2009, 04:31 PM
If someone can help me with this I will pay you money.... If you look at my site in firefox it looks just the way I want it to... Then take a look at it in internet explorer... looks like crap... The bottom sign in box is all smashed up... Someone please help me... Thanks

met
12-13-2009, 06:48 PM
why are you ignoring the advice? there are 18 validation errors..fix those first then try again

edit, rather 95 html ones..

thepriceoflust
12-13-2009, 07:21 PM
ya i have no clue what they are and how to fix them.. I dont understand them at all



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum