...

View Full Version : shtml SSI problem



qhx398
12-13-2009, 06:05 AM
Hi everyone, I decided to use shtml for my site, but I can't seem to get it to work correctly. For my navbar I included this code in where it should be
<div id="leftnav">
<!--#include virtual="includes/navigation.html" -->


</div> and in my other file I created a normal HTML document plain with just the navigation links using microsoft expression web (code for that is below).
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled 1</title>
<script type="text/javascript">
<!--
function FP_preloadImgs() {//v1.0
var d=document,a=arguments; if(!d.FP_imgs) d.FP_imgs=new Array();
for(var i=0; i<a.length; i++) { d.FP_imgs[i]=new Image; d.FP_imgs[i].src=a[i]; }
}

function FP_swapImg() {//v1.0
var doc=document,args=arguments,elm,n; doc.$imgSwaps=new Array(); for(n=2; n<args.length;
n+=2) { elm=FP_getObjectByID(args[n]); if(elm) { doc.$imgSwaps[doc.$imgSwaps.length]=elm;
elm.$src=elm.src; elm.src=args[n+1]; } }
}

function FP_getObjectByID(id,o) {//v1.0
var c,el,els,f,m,n; if(!o)o=document; if(o.getElementById) el=o.getElementById(id);
else if(o.layers) c=o.layers; else if(o.all) el=o.all[id]; if(el) return el;
if(o.id==id || o.name==id) return o; if(o.childNodes) c=o.childNodes; if(c)
for(n=0; n<c.length; n++) { el=FP_getObjectByID(id,c[n]); if(el) return el; }
f=o.forms; if(f) for(n=0; n<f.length; n++) { els=f[n].elements;
for(m=0; m<els.length; m++){ el=FP_getObjectByID(id,els[n]); if(el) return el; } }
return null;
}
// -->
</script>
</head>

<body onload="FP_preloadImgs(/*url*/'../navigation_images/button7.jpg',/*url*/'../navigation_images/button8.jpg',/*url*/'../navigation_images/buttonD.jpg',/*url*/'../navigation_images/buttonE.jpg',/*url*/'../navigation_images/button10.jpg',/*url*/'../navigation_images/button11.jpg')">

<p><a href="">
<img style="border: 0" id="img1" src="../navigation_images/button6.jpg" height="20" width="100" alt="Home" onmouseover="FP_swapImg(1,0,/*id*/'img1',/*url*/'../navigation_images/button7.jpg')" onmouseout="FP_swapImg(0,0,/*id*/'img1',/*url*/'../navigation_images/button6.jpg')" onmousedown="FP_swapImg(1,0,/*id*/'img1',/*url*/'../navigation_images/button8.jpg')" onmouseup="FP_swapImg(0,0,/*id*/'img1',/*url*/'../navigation_images/button7.jpg')" /><!-- MSComment="ibutton" fp-style="fp-btn: Embossed Capsule 5; fp-bgcolor: #EA3130" fp-title="Home" --></a><br />
<br />
<a href="">
<img style="border: 0" id="img2" src="../navigation_images/buttonC.jpg" height="20" width="100" alt="Home" onmouseover="FP_swapImg(1,0,/*id*/'img2',/*url*/'../navigation_images/buttonD.jpg')" onmouseout="FP_swapImg(0,0,/*id*/'img2',/*url*/'../navigation_images/buttonC.jpg')" onmousedown="FP_swapImg(1,0,/*id*/'img2',/*url*/'../navigation_images/buttonE.jpg')" onmouseup="FP_swapImg(0,0,/*id*/'img2',/*url*/'../navigation_images/buttonD.jpg')" /><!-- MSComment="ibutton" fp-style="fp-btn: Embossed Capsule 5; fp-bgcolor: #EA3130" fp-title="Home" --></a><br />
<br />
<a href="">
<img style="border: 0" id="img3" src="../navigation_images/buttonF.jpg" height="20" width="100" alt="Home" onmouseover="FP_swapImg(1,0,/*id*/'img3',/*url*/'../navigation_images/button10.jpg')" onmouseout="FP_swapImg(0,0,/*id*/'img3',/*url*/'../navigation_images/buttonF.jpg')" onmousedown="FP_swapImg(1,0,/*id*/'img3',/*url*/'../navigation_images/button11.jpg')" onmouseup="FP_swapImg(0,0,/*id*/'img3',/*url*/'../navigation_images/button10.jpg')" /><!-- MSComment="ibutton" fp-style="fp-btn: Embossed Capsule 5; fp-bgcolor: #EA3130" fp-title="Home" --></a></p>

</body>

</html>

When the page is displayed, it doesn't display the links right. Is there something I'm missing why it's not working for me??

weaver
12-13-2009, 05:50 PM
I don't know anything about the script that you are running, but usually the included file should not have the doctype and head etc. I know nothing about the microsoft expression web.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum