...

View Full Version : dropdown menu and submenu code?



prop
12-07-2009, 12:20 PM
Please where do I need to look to find such a script?
I’ve been looking for 3 days now and I can’t find something that will have all of those.

I need a floating horizontal dropdown menu, and submenu with mouse over description of the site.
EX: menu 1
On the road
------- --------Restaurant
.... .... ... .... ... .... .... .... ... .Mama house (home made cooking)
.... .... ... .... ... .... .... .... ... .All fast food (only fast food get carb)
.... .... ... .... ... Motel
.... .... ... .... ... .... .... .... ... .No fleas motel (bugs free motel)
.... .... ... .... ... .... .... .... ... .Pet free ( no pet allowed)
Car rental

Well I am sure you get the ideal.
Where do I need to look or what would be the kind of scrip for that ?
Java, html, css…. Please tell me to find the proper code for what I need.

thanks

Damo
12-07-2009, 01:46 PM
just noticed the code is old and maybe unsuitable --- hence edit

prop
12-07-2009, 01:57 PM
Thank you so much i greatly appreciated this is perfect.:thumbsup:

abduraooft
12-07-2009, 02:02 PM
Ah.. wait. That's a pretty bad site supplying a lot of deprecated/outdated/incompatible codes. I'd recommend you to check http://htmldog.com/articles/suckerfish/dropdowns/ to see how to make a good drop down menu.

Damo
12-07-2009, 02:06 PM
Hi
Sorry, that code may need small adjustment to bring it up to date. Hence my edit above.

for example the line <script language="javascript"> is now coded as

<script type="text/javascript">


edit
abduraooft
yep you are right --- really sorry about that. I just noticed the menu and not the code. My apologies to all.

prop
12-07-2009, 02:24 PM
Thank for the correction i was wondering what i was doing wrong lol.

I'll try the other , thanks guys for your help it is much appreciated.

prop
12-07-2009, 02:40 PM
ok , i just took a look at it,
seem to be really nice code and well explain, witch is good since my knowledge is limited in that matter. But reading and work won't scare me away as long as i got what i want.

Only one more question.

this script don't give the option to insert a description , will i be able to add it with an other script?

thanks again guys.

abduraooft
12-07-2009, 02:47 PM
Only one more question.

this script don't give the option to insert a description , will i be able to add it with an other script? Where/how would you like add that?

prop
12-07-2009, 03:02 PM
------- --------Restaurant
.... .... ... .... ... .... .... .... ... .Mama house (home made cooking)

home made cooking, would be my comment.
I don't need fency bubble, just somthing simple that tell the member if it is what they are looking for.

I am not looking for fency but for practical. my member will be trucker on the road, so they need to have a quick access to all the link that they need.

abduraooft
12-07-2009, 03:14 PM
Can't you just add it inside anchor tag? Or may use the attribute title for the anchors, which when hovered, will show a tooltip.

prop
12-07-2009, 03:18 PM
ok like i said my knowledge is limited but, i think i know what you mean.

adding a submenu but instead of a link put the comment there.
is that it? and would it work?

abduraooft
12-07-2009, 03:25 PM
Please post your current code or a link to your page. (Use
][/COLOR] tags to wrap your code while posting here)

prop
12-11-2009, 01:32 PM
Thank guys for the help .

it is not exactly what i wanted but it will work.:)



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum