View Full Version : Lightbox problem once I update, out of nowhere?

11-30-2009, 07:53 PM
I have been working on a site for some time and only yesterday did something happen which wont upload these two images I replaced in my lightbox run through:

here is the page:
The last image wont come up(just a white box) and the five image wont change to the new edited image. I made sure the text and images were all directly linked, the code was checked etc. All I did was replace the images, edited the images. One thing I did notice that was different was it says (run script) : ( Void) or something similar to that at the bottom left corner of the browser on all the images that are working but not on the last.--(??) Is there something I should do with this? its the only clue I have.

I have been trying to get some fresher stuff up for a client I referred. Now I am afraid that they won't see the work... sigh...:/ I spent several hours yesterday trying to figure it out... but I wont give up.

Is there a problem with my server? Is there some update that threw everything off? I am afraid to update anything more....

Any help would be greatly appreciated!


Old Pedant
12-01-2009, 03:16 AM
Quite simply, the file

does *NOT* exist.

So of course it doesn't work.

If you look here:
(which you should NOT be able to do! Somebody was sloppy setting up the web site!) you will see that it should be

10 instead of 12.

Next time you "make sure", be sure to really make sure.

12-01-2009, 04:47 AM
Actually I figured it out. I have to manually upload the images in the files box ( remote vs local views. ) Although that seems so strange as before dreamweaver would upload the images whenever I referenced them in the code.

anyways, thanks for the reply!

Old Pedant
12-01-2009, 07:53 AM
Oh, you didn't say you were using DumbWhacker. Never trust DreadWomper if you can help it. <grin/>

(You can tell I'm not exactly a DW fan.)