...

View Full Version : how to fix this menu issue?



pmolds
11-24-2009, 11:40 AM
I installed the system in my website whith IE6 and it is normal, but after finishing it, I told somebody to open it with IE7 and Firefox,but the menu is mixed up, my website plastic mold is :www.pmolds.com (http://www.pmolds.com), could you please check it where the problem is and let me know how to fix the issue, thanks
I also put two photos in here for you reference, thanks.

IE7
http://www.pmolds.com/ie7 menu.JPG

Firefox
http://www.pmolds.com/ff menu.JPG

Please give me a hand.
Thank you very much

abduraooft
11-24-2009, 12:15 PM
Fix the errors in your markup first, see http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.pmolds.com%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

pmolds
11-24-2009, 02:16 PM
Thanks for your reply first, but I don't know how to correct it, as below:
Line 46, Column 24: Attribute "src" exists, but can not be used for this element.
<embed src="images/TOP.swf" quality="high" pluginspage="http://www.m

It mean that I should to delete the src title?

abduraooft
11-24-2009, 02:44 PM
No. It's due to your use of deprecated <embed> tag (IE still need it, so you may use a conditional comment for it). I'd recommend to make use of swfobject (http://code.google.com/p/swfobject/wiki/documentation).

btw, that error may not be critical in your case, so fix the rest(about reuse of id) and see if it makes any difference.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum