View Full Version : FCKeditor File Manager path issue?

10-28-2009, 06:43 AM
I managed to find an Ajax File Manager Plugin for FCKeditor, my paths are different.

Using WAMP;
On Host; //pretty similar

Ajax filemanager in FCKeditor

define('CONFIG_SYS_DEFAULT_PATH', $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].sitename/fckeditor/uploadfiles/' ; ) ;//accept relative path only
define('CONFIG_SYS_ROOT_PATH', $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].sitename/fckeditor/uploadfiles/' ; ) ;//accept relative path only

This works as far as uploading goes but there is a lightbox feature in the filemanager that loads the ajaxloading.gif and no image.

Any ideas?

10-28-2009, 03:46 PM
Is the filemanager actually looking in the uploads directory for a loading image? I doubt it. Check the code in firebug to see where the manager thinks the image should be located.

Also, check the documentation for the manager to confirm that its root path should point to the uploads directory. Seems strange.

10-28-2009, 04:25 PM
I used firebug and now I see that it has two // slashes?
http://localhost:81/sitename/fckeditor/editor//plugins/ajaxfilemanager/ajaxfilemanager.php (http://localhost:81/sitename/fckeditor/editor//plugins/ajaxfilemanager/ajaxfilemanager.php)

Only question(s)
Where or How did that get there?

Funny thing did nothing and those slashes are gone?
Still no luck.

10-28-2009, 04:54 PM
The extra slash shouldn't cause a problem. (Well, it doesn't on my Linux/Apache pair, anyway.)

The path you showed isn't a path to an image.

10-28-2009, 05:00 PM
Firebug shows this; which is correct...
the lightbox type feature shows this

In the .js file the reference I get;
showThickBox(linkElem, appendQueryString(path, 'KeepThis=true&TB_iframe=true&height=' + thickbox.height + '&width=' + thickbox.width));}

It's working now! YAY!!!
Only problem all I think I did was change the paths to ../../../uploadfiles/